Saturday, December 4, 2010

Help portrait 2010-12-04



. Help Portrait 2009 a fost un eşec total in ceea ce mă priveşte. Să zicem că zăpada a fost vinovatul principal. Şi vreau să ii mulţumesc lui Radu pentru că el chiar s-a zbătut să facem ceva.

. Help Portrait 2010 cu lecţia invăţată… Oraş nou, oameni noi, idei noi… Noi, trei fotografi şi jumătate incărcaţi ca pomul de crăciun cu genţi, rucsaci, fundaluri, suporţi de fundaluri, stative, trepiede, monopiede, D-uri cu cifre in faţă şi-n coadă, bliţuri, AllienBeen-uri, acumulatori (de parcă voiam să alimentăm bradul de la Rockefeller Center), pe o ploaie mocănească am realizat că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din... căminul de bătrâni.

. In final... un pic de lumină pe chipurile oamenilor care nu credeau că ei chiar au primit fotografiile; un pic de lumină şi in sufletele noastre...

. Parcă mă simt mai uşor... Hmmm! Nu ştiu cum să descriu mai bine senzaţia.

Mai multe detalii aici şi aici.


1 comment:

Fábián Gábor - fotograf profesionist said...

Help Portrait este o initiativa foarte buna si imi pare bine sa vad ca din ce in ce mai multi fotografi romani se alatureaza proiectului.

off topic: As vrea sa discut cu tine dar n-am gasit adresa de email pe site. Poti sa-mi lasi un email ce gasesti pe site-ul meu in footer? Nu vreau sa scriu aici adresa mea, primesc destul de multe spamuri si asa :(