Tuesday, August 31, 2010

INSTANTANEE CU PREMEDITARELuni, 06 septembrie 2010, ora 16.30, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie “Instantanee cu premeditare” intr-un cadru neconventional oferit de curtea interioara a Cercului Militar Tg.Mures (Str. Revolutiei nr.5-7 – fosta cladire A.S.A.). Expozitia fotografului Augustin Popescu cuprinde lucrari reprezentative din activitatea fotografica din primii ani, oferind, prin diversitatea imaginilor, o privire de ansamblu asupra viziunii sale artistice.


Pentru Augustin Popescu acesta este primul vernisaj personal, el mai participand la alte expozitii colective. Fotograful este membru al grupului de tineri fotografi Zanza Photo Friends din Tg.Mures.


Augustin Popescu si-a inceput cariera fotografica in anul 2007 ca freelancer. Provenind dintr-o familie cu vechi traditii in arta desenului cu lumina, fotografia ca mijloc de exprimare l-a atras si inspirat inca de la inceput.


“Instantanee cu premeditare” cuprinde 30 lucrari cu dimensiunea de 40 x 30 si 40 x 22 cm realizate pe hartie mata.


“Instantanee cu premeditare” este prima dintr-o serie de expozitii ce vor avea loc in decursul anului 2010 la Cercul Militar Tg.Mures, totodata marcand reluarea activitatii clubului foto al cercului militar.


Parteneri ai vernisajului “Instantanee cu premeditare”: Cercul Militar Tg.Mures si D-point.

PR

Otilia Taunean2 comments:

Skytalker said...

Felicitari si la cit mai multe !!!
Skytalker

Augustin Popescu said...

Multumesc mult!